Billetadministration

Billetsalget til sæson 2019-20 starter

for abonnenter: Lørdag d. 27. april kl. 15

for løssalgskunder: Lørdag d. 4. maj kl. 10

Bemærk venligst, at man ikke kan se løssalgsbilletterne på hjemmesiden før 4. maj kl. 10.

Sådan køber du billetter

Køb online:

Køb dine billetter på hjemmesiden her.

Billetterne betales online, og bliver sendt direkte og gebyrfrit til dig via e-mail.

Bestil via kupon:

Udfyld og indsend kuponen fra det trykte program.

Skriv antal billetter ud for ønsket forestilling og prisgruppe.

Skriv navn, adresse, e-mail og mobiltlf. m.v.

Send kuponen til Fredericia-Middelfart Teaterforening, Finsensvej 42, 7000 Fredericia, eller e-mail den til billet@teaterforeningen.com.

Du vil herefter modtage billetter og faktura via e-mail (gratis) eller du kan få det tilsendt med posten for et ekstra gebyr på 45 kr.

Vær venligst opmærksom på, at postgangen kan være noget langsommelig.

KØB HOS BILLETADMINISTRATOR

Du kan også bestille billetter ved henvendelse til billetadministrator, Bente Wangsgaard via e-mail billet@teaterforeningen.com eller telefon 4048 1265.

KØB HOS FORHANDLER

Billetter kan købes hos Tøjhuset, Gothersgade 34, 7000 Fredericia.

Åbningstid: tirsdag-fredag kl. 11-15.

Sådan bliver du abonnent

Bliv abonnent og få fordele

Ved køb af billetter til mindst 3 forestillinger i sæson 2019-20 får du status som abonnent.

Som abonnent kan du spare op til 120 kr. pr. A-billet, og du kan købe billetter før de bliver frigivet til løssalg.

Billetpriser

Abonnements- og løssalgspriser ses under den enkelte forestilling.

Særpriser for børn og unge under 25 år

Billetter til børn og unge under 25 år koster kun 90 kr. pr. billet undtagen musicals, hvor der ikke er særlige billetter til denne gruppe.

Ved forestillinger til de helt små, koster billetterne kun 75 kr. pr. stk. til både børn og voksne.

Det er altid priserne der ses under hver enkelt forestilling der gælder.

Grupperabat

Hvis man er en større gruppe, er der mulighed for rabat.

Kontakt billetadm. Bente Wangsgaard for at høre mere på mail: billet@teaterforeningen.com eller

på telefon: 4048 1265.