Billetadministration

Sådan køber du billetter

Køb online:

Køb dine billetter på hjemmesiden her.

Billetterne betales online, og bliver sendt direkte og gebyrfrit til dig via e-mail.

Bestil via kupon:

Udfyld og indsend kuponen fra det trykte program.

Skriv antal billetter ud for ønsket forestilling og prisgruppe.

Skriv navn, adresse, e-mail og mobiltlf. m.v.

Send kuponen til Fredericia-Middelfart Teaterforening, Finsensvej 42, 7000 Fredericia, eller e-mail den til billet@teaterforeningen.com.

Du vil herefter modtage billetter og faktura via e-mail (gratis) eller du kan få det tilsendt med posten for et ekstra gebyr på 45 kr.

Vær venligst opmærksom på, at postgangen kan være noget langsommelig.

KØB HOS BILLETADMINISTRATOR

Du kan også bestille billetter ved henvendelse til billetadministrator, Bente Wangsgaard via e-mail billet@teaterforeningen.com eller telefon 4048 1265.

KØB HOS FORHANDLER

Billetter kan købes hos Tøjhuset, Gothersgade 34, 7000 Fredericia.

Åbningstid: onsdag-fredag kl. 11-15.

Sådan bliver du abonnent

Bliv abonnent og få fordele

Ved køb af billetter til mindst 3 forestillinger i sæson 2020-21 får du status som abonnent.

Som abonnent kan du spare 120 kr. på de fleste A-billet, og du kan købe billetter før de bliver frigivet til løssalg.

Billetpriser

Abonnements- og løssalgspriser ses under den enkelte forestilling.

Særpriser for børn og unge under 25 år

Billetter til børn og unge under 25 år koster kun 90 kr. pr. billet.

Ved forestillinger til de helt små, koster billetterne kun 75 kr. pr. stk. til både børn og voksne.

Det er altid priserne der ses under hver enkelt forestilling der gælder.

Grupperabat

Hvis man er en større gruppe, er der mulighed for rabat.

Kontakt billetadm. Bente Wangsgaard for at høre mere på mail: billet@teaterforeningen.com eller

på telefon: 4048 1265.

Aflyste musicals

Situationen omkring Fredericia Teaters konkurs var ikke afklaret da sæsonprogrammet gik i trykken, så vi skal her præcisere, at de 3 musicals:

“She Loves You”

“A Musical Xmas IV”

“Broerne i Madison County”

er AFLYST og at vi derfor ikke sælger billetter til disse forestillinger.

Alle der har købt billetter til disse forestillinger gennem teaterforeningen har fået besked om tilbagebetaling af billetprisen.

De kunder som har oplyst reg. og  kontonr. pr. 12. april har nu fået deres penge tilbage.

Har du glemt at oplyse reg. og kontonr. så kan du gøre det her: billet@teaterforeningen.com (gælder kun billetter der er købt gennem teaterforeningen).

Efter 30. april 2020 betales der ikke penge tilbage, men man kan få billetterne byttet til forestillingerne i sæson 2020-21.

Hvis du har billetter der er købt af det konkursramte Fredericia Teater, så kan du læse mere her: (åbner i nyt vindue)

Billetsalg

Billetsalget til sæson 2020-21 starter

for abonnenter: Lørdag d. 18. april kl. 15

for løssalgskunder: Lørdag d. 25. april kl. 10

Bemærk venligst, at man ikke kan se løssalgsbilletterne på hjemmesiden før 25. april kl. 10.