×

Billetadministration

+45 4048 1265

Bestyrelsen

Vanessa Knudstorp

Formand

Tlf: 2277 0083

formand@teaterforeningen.com

Bente Wangsgaard

Billetadm., kasserer, web

Tlf: 4048 1265

billet@teaterforeningen.com

Karin Møberg

Næstformand, sæsonprogram

Tlf: 6167 2091

nestformand@teaterforeningen.com

Rita Juncher Christensen

Best.medlem, sæsonprogram

Iris Plauborg

Best.medlem, sæsonprogram

Leif Knudsen

Best.medlem

Anna Poulsen Broen

Repr. Middelfart kommune

Anette Hyre-Jensen

Repr. Fredericia kommune

Tina Hou Christensen

Best.suppleant

Ann Hellestrup

Best.suppleant, SoMe ansvarlig

some@teaterforeningen.com

Hvem er vi?

Fredericia-Middelfart Teaterforening – Hvem er vi?

Fredericia-Middelfart Teaterforening er, som ordet siger – en forening. Ligesom en stor række andre teaterforeninger rund omkring i landet, er vi en forening under Danmarks Teaterforeninger Dansk Teaterforening, der, skaffer professionelle teaterforestillinger til lokalområdet – i vores tilfælde til Fredericia-Middelfart området.  Vi er ikke Fredericia Teater, og vi producerer således ikke selv teaterforestillinger eller musicals. Som forening støttes vi af Kulturstyrelsen, Fredericia og Middelfart kommuner, og har en god økonomi.

 

Vores opgave

Sammen med de øvrige lokale teaterforeninger deltager vi på et årligt teaterseminar, hvor alle producenterne – fra Det Kongelige Teatetr til de små eksperimentelle scener – præsenterer de forestillinger, de vil turnere med. Efter præsentationen forsøger vi at sammensætte et bredt program, der kan appellere til både forskellige aldersgrupper og til folk med forskellig smag. Når det er på plads, laver vi aftaler med producenterne til de forestillinger, vi ønsker at tilbyde jer. Endelig laver vi et sæsonprogram, der præsenteres og sendes ud i løbet af april.

 

Penge retur

Det sker af og til, at en forestilling må aflyses eller flyttes. Det er hver gang rigtig ærgerligt, men vores kunder kan altid få deres penge retur, eller bytte til andre forestillinger, efter eget ønske.

Vi er også rystede over, hvordan hele verden er blevet påvirket af Covid-19!  Vi håber håbet, at det hele vender, når forår og sommer kommer med sol og varme.

Fredericia-Middelfart Teaterforening fortsætter ufortrødent, trods Covid-19 mv., og vi glæder os til at slå dørene op til den ny sæson, hvor vi håber at se jer alle igen.

Generalforsamling

Den ordinære generalforsamling i 2024 afholdes torsdag d. 5. september kl. 19.00

Büllows Kaserne, Øster Voldgade 18, 7000 Fredericia

 

Dagsorden:

 1. Valg af dirigent
 2. Formanden aflægger beretning
 3. Det reviderede regnskab for det sidst afsluttede regnskabsår fremlægges til godkendelse.

Der orienteres om foreløbigt budget for den nye sæson.

 1. Indkomne forslag:
  1. fra bestyrelsen
  2. fra medlemmerne.
 2. Valg af bestyrelse og suppleanter.
 3. Valg af revisor.
 4. Eventuelt

Vedtægter

Hent foreningens vedtægter her.

FMT - Venner

Vi er så heldige, at tidligere bestyrelsesmedlemmer i vores forening gerne vil fortsætte med aktivt at støtte teaterforeningen.
Derfor har vi dannet FMT-Venner, som hjælper med praktiske gøremål og træder til når vi har brug for hjælp.
De er en højt værdsat støtte!

Sociale medier (SoMe)

Følg os her på Facebook og

her på Instagram.

Velkommen til sæsonen

Vi glæder os

Vi glæder os over igen i år at kunne præsentere et bredt og spændende program med både dramaer, komedier, musikalske forestillinger og dans, der henvender sig til alle aldre.

I år kan dansk teater fejre 300-års jubilæum. Den 23. september 1722 opførtes det første teaterstykke med replikker på dansk. Dette vil blive fejret på mange af de store scener landet over, og Fredericia-Middelfart Teaterforening medvirker til fejringen for at understrege scenekunstens dybe rødder i dansk kulturarv. Ludvig Holberg gav med sine komedier en stemme til almindelige borgeres liv, og med ham tog en dansk tradition sin begyndelse.

Når teatersæsonen begynder og mørket i salen sænker sig, kan vi opleve den levende dialog som en spændende pulsåre i dansk kultur. Der lægges op til grin, gråd og gode melodier. Alt sammen i forestillinger, som går ind under huden og lever videre i os.

Teaterforeningen ønsker, at børn og unge får gode muligheder for at komme i teatret for at opleve den helt særlige stemning, som kun findes i det levende møde mellem skuespillere og publikum. Derfor vil vi i den kommende sæson give børn og unge under 25 år mulighed for at købe billetter til en meget attraktiv pris på 50 kr. for de fleste forestillinger. Se priser og forestillinger i indstikket af bladet.

På bestyrelsens vegne – de bedste hilsner

Vanessa Knudstorp, formand
Fredericia-Middelfart Teaterforening