×

Billetadministration

+45 4048 1265

Ta’ mig som jeg er

Torsdag d. 24. november 2022 kl. 19.30

En hyldest til Grethe Ingmann

Ta’ mig som jeg er fortæller om Grethe Ingmanns liv på godt og ondt. Om turene på landevejen, om kærligheden, om en tid, der forandrede sig drastisk i dansk musik. Men også om nedturene og sprutten, der satte en stopper for det hele og endte med Grethes alt for tidlige død.

Grethe var en af Danmarks absolut største sangerinder gennem tiden og eminent med sin tekstfortolkning på en troværdig og inderlig måde. Allerede som 17-årig sprang hun ved et tilfælde fra strømpefabrik til scene. Hurtigt derefter mødte hun Jørgen Ingmann. De blev stormende forelskede og blev par nr. 1 i dansk popmusik. Succesen toppede, da de vandt det Internationale Melodi Grand Prix i 1963 med Dansevise.

Grethes hjerte bankede for jazzmusikken og for den levende musik på spillestederne. Bent Fabricius-Bjerre kaldte hende den danske Ella Fitzgerald. Forestillingen forsøger at genskabe stemningen på danserestauranterne i 1950’erne og 1960’erne med både popmusikken, som vi kender Grethe mest for, og jazzmusikken, som hun selv elskede at synge.

TeaterKoncert · Lille sal · 90 min. plus pause

Medvirkende: Trine Pallesen og Mathias Groves orkester

Teater/producent: Jangmarks Agentur, www.jangmark.dk

Log på før køb
Priser
A B C
Løssalg355
Abonnent235
Børn/Unge50
Dato

Torsdag d. 24. november 2022 kl. 19.30

Spillested

Fredericia Musicalteater, lille sal
Prinsessegade 29, 7000 Fredericia

Produceret af

Jangmarks Agentur

Varighed

90 minutter plus pause

Genre

TeaterKoncert