NYT! Du kan nu logge dig ind FØR du begynder at vælge billetter, så du undgår problemer når du skal afslutte købet. Du kan logge ind her– eller bruge menuen   <<< NYT!

×

Billetadministration

+45 4048 1265

Sylfiden

Onsdag d. 9. februar 2022 kl. 19.30

– MED TEATERVEJLE SOM ARRANGØR

En af verdens ældste balletter får nyt liv. Nikolaj Hübbe og det scenografiske powerpar Anja Vang Kragh og Mia Stensgaard har sammen skabt et svævende og magisk univers, hvor den skønne Sylfide lever.

Kan man stikke af fra sin kommende brud lige inden brylluppet, fordi man brat forelsker sig i et overjordisk væsen? Det kan James, for da den smukke sylfide puster blidt til ham, kan han bare ikke lade være.

Da August Bournonville koreograferede Sylfiden i 1836, ramte han lige ned i tidsånden. Sylfider er kvindelige, bevingede luftvæsner, der oser af poesi og farlighed. Netop den eksotiske natur og det overjordiske kvindeideal var noget, man sværmede for i den romantiske periode.

Selv om Sylfiden snart er 200 år gammel, har den stadig en aktualitet, der fascinerer os i dag. Dramaet om James, den skønne, lokkende sylfide og den onde heks Madge er en tidløs, moralsk fabel om splittelsen mellem fornuft og følelse. Denne helt nye version vender tilbage til eventyret i fortællingen om James’ lysende drømmesyn.

Vær opmærksom på, at priserne i Vejle indeholder billetgebyr, som ikke refunderes ved evt. aflysning.

Ballet · Vejle Musikteater · 100 min. med pause

Medvirkende: Dansere ved Den Kongelige Ballet

Musik: Det Kongelige Kapel
Producent: www.kglteater.dk

Priser
A B C
Løssalg490390290
Abonnent400310220
Se købssidenforflerepriser
Dato

Onsdag d. 9. februar 2022 kl. 19.30

Spillested

Vejle Musikteater
Vedelsgade 25, 7100 Vejle

Produceret af

Det Kgl. Teater

Varighed

100 min. med pause

Genre

Ballet