NYT! Du kan nu logge dig ind FØR du begynder at vælge billetter, så du undgår problemer når du skal afslutte købet. Du kan logge ind her– eller bruge menuen   <<< NYT!

×

Billetadministration

+45 4048 1265

Pippi

Tirsdag d. 7. december 2021 kl. 18.00

Pippi Langstrømpe – en levende og stærk klassiker, som alle børn fortjener at kende. ’Her kommer Pippi Langstrømpe’ gjalder det gennem de fredelige gader, da Pippi ankommer til Villa Villekulla med både hest og abe. Sådan en mærkelig pige har folk i byen aldrig mødt før! De artige nabobørn, Tommy og Annika, bliver straks gode venner med Pippi. Hun lærer dem, at de voksne ikke altid har ret, og de udfordrer hende til at prøve at gå i skole og til at lære bordskik. Ingen af delene har hun prøvet før, for det blev der ikke lige tid til, mens hun sejlede rundt på de syv have sammen med sin far, Kaptajn Langstrømpe. Men Pippi lader sig heldigvis ikke begrænse, for hvordan kan man vide, hvad man kan, hvis man aldrig har prøvet det? Astrid Lindgrens fortællinger om Pippi Langstrømpe er kendte og elskede i hele verden, og den vidunderlige Pippi er stadig mange børns heltinde. Hun tør vende de voksnes mærkelige regler på hovedet, og hun er verdens stærkeste pige, både fordi hun kan løfte en hest, og fordi hun kan bo helt alene. Pippis fantasi er også stærk og levende, og det er godt, når man har en mor i himlen, en far, der er sørøver, og en Frøken Prysselius, der vil sende én på børnehjem.

Se trailer til forestillingen her. Åbner i nyt vindue.

Familie · Store sal · Varighed ikke oplyst

Medvirkende: Siw Ulrikke Maibom, Linea Høeg Olsen, Ulrik Windfeldt-Schmidt, Tanya Lund Andersen, Albert Stein Ankerstjerne, Jacob Weble, Pernille Schrøder, Morten Christensen m.fl.

Producent: www.folketeatret.dk

Priser
A B C
Løssalg355305265
Abonnement235220195
Børn/Unge909090
Dato

Tirsdag d. 7. december 2021 kl. 18.00

Spillested

Fredericia Musicalteater, store sal
Prinsessegade 29, 7000 Fredericia

Produceret af

Folketeatret

Varighed

120 min. inkl. pause

Genre

Familie