NYT! Du kan nu logge dig ind FØR du begynder at vælge billetter, så du undgår problemer når du skal afslutte købet. Du kan logge ind her– eller bruge menuen   <<< NYT!

×

Billetadministration

+45 4048 1265

Greven af Luxembourg

Tirsdag d. 5. april 2022 kl. 19.30

– MED TEATERVEJLE SOM ARRANGØR & MED INTRO

Med afsæt i Franz Lehárs musik fejrer Den Jyske Opera sin 75 års fødselsdag med en særlig produktion af Greven af Luxembourg.

Franz Lehár fortryller os ved begyndelsen af det forrige århundrede i sin vittige, ironiske og udødelige operette Greven af Luxembourg. Handlingen er det rene nonsens: En kvinde gifter sig med en mand, som hun ikke må se, og forelsker sig bagefter i ham, uvidende om at de allerede er gift. Kedeligt kan man bestemt ikke kalde det.

Den berømte operasangerinde Angèle kan ikke gifte sig med Fyrst Basilowitsch på grund af sin manglende titel. For at løse dette problem arrangerer Basilowitsch, at den fattige Grev René bliver gift med Angèle, hvis ansigt han ikke må se – og samtidig accepterer skilsmisse efter tre måneder. Som belønning får Grev René en halv million francs. Under vielsen er brudeparret adskilt af et maleri, og vielsesringene udveksles, uden at de ser hinanden. Måneder efter møder Angèle og Grev René tilfældigt hinanden og tiltrækkes med det samme. Fyrst Basilowitsch opdager deres gensidige interesse og bliver nervøs – men Fyrst Basilowitsch må overgive sig, og Angèle og Grev René kan forblive gift.

Der er arrangeret introduktion til forestillingen ved repræsentanter fra Den Jyske Opera i Jacob Gade Salen (max. 280 publikummer).

Kl. 17.00-ca. 17.45 – der skal reserveres en gratis billet, hvilket sker i forbindelse med køb af billetter.

Kl. 19.00-19.15 er der introduktion uden reservation.

Vær opmærksom på, at priserne i Vejle indeholder 40 kr. i billetgebyr som bl.a. indeholder garderobe.

Vejle Musikteater opfordrer kraftigt til IKKE at tage overtøj med ind i teatersalene, og til at der ikke anbringes tøj eller tasker under stolene, fordi det forhindrer effektiv ventilation og jævn opvarmning af hele teaterrummet.

Ved evt. aflysning refunderes gebyret ikke.

Operette · Vejle Musikteater 150 min. med pause

Medvirkende: Den Jyske Opera

Producent: www.DenJyskeOpera.dk

Priser
A B C
Løssalg435375315
Abonnent345295245
Se købssidenforflerepriser
Dato

Tirsdag d. 5. april 2022 kl. 19.30

Spillested

Vejle Musikteater
Vedelsgade 25, 7100 Vejle

Produceret af

Den Jyske Opera

Varighed

150 min. med pause

Genre

Operette