Billetadministration

Fodbold fodbold fodbold

Lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 19.30

Til dig, der elsker fodbold, og til dig, der ikke fatter noget af det!

Fodbold fodbold fodbold fortæller om en fodboldkamp og om de mennesker, der alle er forbundet af deres store passion for spillet. Ledsaget af fantasifulde klubsange og udfordrende fantilråb følger vi fodboldspillets mange deltagere før, under og efter en kamp – spillere, trænere, klubejere og ikke mindst de entusiastiske fans.

Fodbold er en drømmefabrik, men drømmen om det smukke spil og de store sejre udfordres af krav om succes, indtjening og simpel overlevelse. Hvad sker der med de mange unge spillere, der søger lykken i de store klubber ude i verden? Hvad sker der med fodboldspillet og begejstringen, når rigmænd fra fjerne nationer pludselig begynder at købe sig ind i danske fodboldklubber? Og hvordan kan man spille VM på et stadion, der har kostet utallige migrantarbejdere livet – en begivenhed, der har flyttet fokus fra spillet på banen til spørgsmålet om etiske grænser og menneskerettigheder?

Drama · Lille sal · 120 minutter inkl. pause

Medvirkende: Mads Rømer Brolin-Tani, Alvin Olid Bursøe, Jakob Femerling, Charlotte Fich og Ellaha Lack

Teater/producent: Det Kongelige Teater, www.kglteater.dk

Log på før køb