Billetadministration

Billetadministrator

Teaterforeningen har kontor:

Finsensvej 42, Taulov, 7000 Fredericia (bemærk: Ny adresse)

Billetadministrator, Bente Wangsgaard kan kontaktes:

på mail: billet@teaterforeningen.com eller

på telefon: 4048 1265

Læg gerne en kort besked med tydelig angivelse af hvilket telefonnr. vi skal kontakte.

Det sker jævnligt at vi modtager utydelige telefonbeskeder, og så kan vi ikke ringe tilbage.

Derfor: Hører du ikke fra os, så prøv igen.

Særlige hensyn

Er du kørestolsbruger, eller har du særlige behov, anbefales det at bestille billetter i god tid før forestillingen. Se nærmere længere nede af siden.

Vi har kun 4 kørestolspladser i thansen salen og 2 i lille sal – og da rigtig mange køber sæsonens billetter i de første uger efter salgsstart, så kan det være svært at få billetter til kørestol og på de forreste rækker senere på sæsonen.

Ombytning af billetter

Inden en forestilling opføres, er det muligt at bytte sine billetter til en anden forestilling i samme sæson.

Henvendelse til billet@teaterforeningen.com eller tlf. 4048 1265.

Der gives ikke tilbagebetaling for ubrugte billetter.

Spillesteder & salsplaner

Fredericia teater – thansen salen (store sal)

Prinsessegade 29, 7000 Fredericia

Se salsplan

Fredericia teater – LIP salen (lille sal)

Prinsessegade 29, 7000 Fredericia

Se salsplan

Fredericia Gymnasium

Nørrebrogade 88, 7000 Fredericia

Tøjhuset

Gothersgade 34, 7000 Fredericia

Ungdommens Hus

Norgesgade 46, 7000 Fredericia

Kulturøen – Middelfartsalen

Havnegade 6, 5500 Middelfart

Kørestolsbruger

Hvis man er kørestolsbruger, bedes købet gå gennem billetadministrator på billet@teaterforeningen.com, tlf. 4048 1265 eller via kuponen i det trykte sæsonprogram.

OBS! Kørestole kan kun placeres som angivet på salsplanerne aht. sikkerheden (godkendt af brandmyndighederne) og ved bestilling af billet skal det oplyses hvilken slags kørestol der er tale om.

Teatret skal kunne gøre plads til kørestolen, og har derfor brug for denne viden.

Det anbefales at man kommer i god tid, gerne en halv time før forestillingen. Teatrets personale hjælper med elevator mv.

Ledsagerordning

Ledsager kommer gratis med, når det kan dokumenteres, at man har ledsagerordning.

Henvendelse bedes rettet til billetadministrator på billet@teaterforeningen.com, tlf. 4048 1265 eller via kuponen i det trykte sæsonprogram.

Teleslynge

Findes i thansen salen i Fredericia Teater og er centreret omkring række 8-12, hvor effekten er størst.

Elevator

Ved henvendelse til teatrets personale, kan man benytte elevator til sal og balkon.

Kom i god tid.

Sæsonprogram

Det trykte sæsonprogram husstandsomdeles i Fredericia og Middelfart kommuner samt, som noget nyt, i Børkop.

Det sker i dagene 15.-16. april.

Hvis du ikke modtager programmet, vil vi sætte stor pris på at få besked på billet@teaterforeningen.com eller på tlf. 4048 1265.

Fra 15. april kan programmet også ses her.

Præsentation af næste sæson

Det ny sæsonprogram 2019-20 præsenteres lørdag d. 27. april kl. 12-14 i Fredericia Teaters lille sal af skuespiller Lone Rødbroe som bl.a. er kendt fra Sønderborg Revyen (så vi forventer ikke, at nogen falder i søvn undervejs…)

Foreningen er vært ved et glas vin/øl/vand i pausen.

Der er gratis adgang og der er ikke tilmelding.

Medlemskab

Man bliver automatisk medlem, når man bliver abonnent.

Læs mere her.

Nyhedsbrev

Fredericia-Middelfart Teaterforening udsender nyhedsbrev max. 1-2 gange pr. måned i spillesæsonen.

Nyhedsbrevet kan indeholde informationer om hvad der sker i foreningen samt gode tilbud.

Tilmeld dig her

Hvis du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet, er der et afmeldingslink i nyhedsmailen, eller du kan give besked på billet@teaterforeningen.com.

Følg os her

Annoncører

Her kan du se hvem der annoncerer i vort sæsonprogram, og derfor er med til at sikre, at det fortsat kan blive husstandsomdelt.