Skal vi følges ad i teatret?

– alle er velkomne!

Start din aften med god mad og godt selskab. Du kan deltage alene eller sammen med andre. Vi begynder aftenen med lidt at spise, hyggeligt samvær og en snak med hinanden – samt en repræsentant fra teaterforeningens bestyrelse – om aftenens forestilling.

Aftenen vil forløbe således:
Kl. 17.30 spiser vi sammen på et af byens gode spise- steder. Aftenens "teaterforeningsvært" fortæller lidt om aftenens teaterforestilling, og der er tid til hyggeligt samvær.
Kl. 19.00 følges vi ad i teateret, ser forestillingen og mødes i pausen til en snak ved et af cafébordene i foyeren.

"Skal vi følges ad i teatret" annonceres i forbindelse med forestillingerne med yderligere oplysninger på vores hjemme- og facebookside samt i nyhedsbreve.

"Skal vi følges ad i teatret" er et nyt tiltag. Inspirationen kommer fra vores abonnenter, og vi byder derfor med særlig glæde velkommen til dette arrangement.

Tilmelding ved henvendelse til Hanne Lumby, formand: formand@teaterforeningen.com / tlf. 4116 5898.

HUSK!

Det er både hurtigt og nemt selv at købe billetterne via hjemmesiden, og så bestemmer du selv hvor du vil sidde - og sparer forsendelsesgebyret.

Ledsagerordning og kørestolsbrugere

Er du kørestolsbruger, eller har du særlige behov, anbefales det at købe billetter i god tid før forestillingen.

Hvis man er godkendt til ledsagerordningen, kommer ledsageren gratis med i teatret. Dokumentation i form af kopi af ledsagerkort eller bevilling mailes til billet@teaterforeningen.com.

Kørestolspladser og ledsagerbilletterkan kun bestilles gennem billetadministratoren på:

billet@teaterforeningen.com eller tlf. 4048 1265.

Nyhedsbrev

Teaterforeningen udsender af og til et nyhedsbrev, højst 1-2 gange pr. måned i sæsonen.

Bestil det her her (åbner i nyt vindue)

Abonnement

Ved køb af billetter til mindst 3 forestillinger i sæson 2017-18, opnås status som abonnent. Såfremt du køber mindst 3 forestillinger på én gang, sparer du ca. 120 kr. pr. A-billet. Abonnenter kan købe billetter til sæson 2017-18 fra lørdag d. 22. april 2017 kl. 15. Priserne varierer fra forestilling og efter plads – se den enkelte forestilling.

Telefonen vil være åben kl. 15-17.00 (tlf. 4048 1265)

Opstår der spørgsmål ved benyttelse af online-bestilling, så kontakt venligst: Billetadm. Bente Wangsgaard på 4048 1265 eller billet@teaterforeningen.com

Børne- og ungdomsbilletter

Der er enhedspris på 90 kr. for alle under 25 år. Dog er der særpriser på forestilling 4 (Feen i åen) og 11 (Trille & Tralle), hvor både børn og voksne betaler 75 kr. pr. billet.

Ved købet bedes der skelnet mellem børne- og voksnebilletter.

Der er ikke børne-/ungdomspris på forestilling 3 (Seebach) og 23 (Prinsen af Egypten).

Løssalg

til sæson 2017-18 starter lørdag d. 29. april kl. 10.

Løssalgspriserne kan først ses på vores hjemmesiden fra d. 29. april kl. 10.

Gruppesalg

Forestilling:
  Antal
  billetter:

1, 8,

10, 22

5, 7, 9, 15, 16, 17, 19 12, 13, 14, 18, 20
  5 -> 25 130 190 240
  26 -> 50 115 170 220
  51 -> 75 105 155 205
  76 -> 100 95 140 190

Ovenstående priser er de faktiske priser på gruppebilletterne
 Der er ikke grupperabat til forestillingerne 2, 3, 4, 6, 11, 21, 23

Priserne gælder ved samlet ordre til samme forestilling, uanset kategori.

Billetter og faktura fremsendes pr. mail.

Teaterforeningens generalforsamling afholdes:

Torsdag d. 7. september kl. 19.30 i Det Bruunske Pakhus.

Nærmere information følger på www.teaterforeningen.com og i den lokale presse