×

Billetadministration

+45 4048 1265

Modne damer i morgenkåbe

Tirsdag d. 18. februar 2020 kl. 19.30

En forrygende SPA-musikalsk komedie med opsang og eftertanke

Vi er på spaen ‘The Oasis’, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred, balance og selvforkælelse. Tre gode veninder mødes for at fejre en 60 års fødselsdag. Nora, der fylder rundt, har inviteret pigerne på wellness-ophold en weekend med bløde badekåber, ansigtsmasker og en afsluttende gourmetmiddag.

Dér i idyllen vender kvinderne de spørgsmål, der melder sig, når man har overstået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken: Er der et liv efter de 60? Og ikke mindst: Er der et sex-liv? Hvordan får man sin mand til løfte blikket fra TV Charlie og lette røven fra sofaen? Hvor mange børne- børn må man tale om? Og hvor længe gider andre at høre på det?

Innovationsrebeller og disruption – hvordan forstår man tidens sprog, det, ens børn taler? Og hvordan dater man egentlig, når man har været single, siden Øresundsbroen blev indviet?

Komedie · Lille sal (LIP) · 2 timer med pause Medvirkende: Pernille Schrøder, Sofie Stougaard og Ann Hjort Producent: www.landsteatret.dk

Priser
A B C
Løssalg355
Abonnent235
Børn/Unge90
Dato

Tirsdag d. 18. februar 2020 kl. 19.30

Spillested

Fredericia Teater, lille sal (LIP)
Prinsessegade 29, 7000 Fredericia

Produceret af

Landsteatret

Varighed

120 min. med pause

Genre

Komedie