×

Billetadministration

+45 4048 1265

Et dukkehjem

Onsdag d. 18. november 2020 kl. 19.30

En aktuel klassiker
Henrik Ibsen satte med sit kontroversielle mesterværk i 1879 spørgsmålstegn ved sin tids fastlåste kønsroller. Han konfronterede publikum med de illusioner, mennesket sætter op for sig selv. Og det gør han stadig.

‘Et Dukkehjem’ er en forestilling om de krav, et moderne menneske stiller til kærlighed og lidenskab, sandhed og frihed, og om en kvinde, der bliver til et menneske med al den lidelse og tvivl, det også medfører.

Nora er gift med Helmer, der snart tiltræder sin nye stilling som bankdirektør. Men Nora har en hemmelighed, der kan knuse Helmers karrieredrømme. Da det virkelig brænder på, og hemmelighederne afsløres, er Helmer ikke villig til at ofre sig for Nora. Hun må indse, at deres kærlighed kun har været en leg. Hun har aldrig levet sit eget liv og må til slut tage skæbnen i egne hænder.

140 år efter uropførelsen fortæller dramaet os stadig, hvor svært det er at være menneske og stole på den, man elsker. Nora må indse, at hun slet ikke ved, hvad det vil sige at elske – endsige at være et menneske.

Drama · Lille sal · 120 minutter

Medvirkende: Sicilia Gadborg Høegh, Peter Christoffersen, Ida Cæcilie Rasmussen, Mikkel Arndt og Sofie Torp.

Producent: www.kglteater.dk

Priser
A B C
Løssalg380
Abonnent260
Børn/Unge90
Dato

Onsdag d. 18. november 2020 kl. 19.30

Spillested

Fredericia Teater, lille sal
Prinsessegade 29, 7000 Fredericia

Produceret af

Det Kongelige Teater

Varighed

120 min. form. med pause

Genre

Drama